• INOVA is op zoek naar een gastvrouw/heer voor het ontvangen van gasten op ons kantoor

    Ben jij degene die ons team komt versterken?

INOVA is op zoek naar een gastvrouw/heer voor het ontvangen van gasten op ons kantoor te Beverwijk. Kom jij ons team versterken?

Voor de dinsdag en donderdag zoeken wij een gezellig en energiek persoon die ons 2x per week op de locatie Beverwijk komt helpen. Dinsdagochtend hebben we spreekuur en is de locatie druk bezocht.
Denk aan koffie en thee klaarzetten voor de medewerkers, gasten ontvangen en kleine huishoudelijke taken.

De werktijden zijn in overleg.

Vind je het leuk om met mensen met diverse achtergronden in aanraking te komen en wil je ons helpen ons MB (maatschappelijke begeleiding) team te ontzorgen?
Dan komen wij graag in contact met jou!

De functie

INOVA ontvangt gedurende werkdagen statushouders, cursisten en gasten. Als gastvrouw of gastheer heet je de gasten welkom, je vraagt waar ze voor komen en verwijst door naar de collega waar ze een afspraak mee hebben. Indien nodig wijs je de wachtruimte.
Je houdt de ruimtes waarin gewerkt wordt schoon.

Wat verwachten we van jou

Je bent vriendelijk, gastvrij en kunt communiceren met mensen die de Nederlandse taal niet of onvoldoende beheersen. Je bent gemotiveerd, hebt affiniteit met vluchtelingen en hebt een open, lerende houding. Je bent sociaal vaardig, cultuursensitief en bereid om huishoudelijke klusjes op te pakken.

Wat we bieden

INOVA biedt een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden om te leren over andere culturen. Je maakt onderdeel uit van een prettig team, waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional. Daarnaast bieden we diverse trainingen en een reiskostenvergoeding.

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact op met Natasja: natasja.limmen@inova-alkmaar.nl.