Nieuws

Leden voor de Raad van Toezicht gezocht!

De Stichtingen INOVA en EDINOVA zijn op zoek naar leden voor de Raad van Toezicht. Deze Raad fungeert als klankbord voor de directie en keurt directie-besluiten goed. Het is de kunst van een goede raad om te schakelen tussen afstand en nabijheid; toezichthouden en klankbord zijn; persoonlijke betrokkenheid en bestuurlijke distantie; positie nemen en toegankelijk zijn.

Voor informatie over het functieprofiel en de functie-eisen, en over de taken en de samenstelling van de Raad van Toezicht, klik op de vacaturetekst.


Vrijwilligers gezocht!

Vanwege de oorlog in Syrië en onrust in Eritrea zijn er de afgelopen jaren veel vluchtelingen naar Nederland gekomen. Ook in onze regio zijn vluchtelingen gehuisvest.

Voor de praktische begeleiding van deze vluchtelingen zoeken we vrijwilligers in de regio IJmond, zie de pagina begeleider worden.

Wil je meer informatie óf ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via telefoonnummer 072-5159483 of stuur een e-mail naar info@inova-alkmaar.nl.


Schoolvakanties en vrije dagen 2019

Kerstvakantie: van 23 december 2019 tot 6 januari 2020

Vakantie Open Leercentrum

Het Open Leercentrum in de bibliotheek van Alkmaar is in de vakantie gewoon open. Vrijwilligers van INOVA zijn daar om te helpen met het leren van de Nederlandse taal, op donderdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur.


Gesloten

Op vrijdag 27 en dinsdag 31 december 2019 zijn we gesloten.